Cartofi crocanti , aromati si picanti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2009 | 4980 vizualizari

 

O garnitura ideala pentru fripturi...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 50 ml ulei de masline
  • curry
  • boia dulce
  • rozmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti , aromati si picanti:

Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. Se amesteca bine toatae condimentele. Cartofii se stropesc cu ulei...astfel incat sa fie bine cuprinsi toti apoi se dau prin malaiul condimentat. Se aseaza intr-o tava tapecata cu hartie de copt si se dau la cuptor 50 min.

Atentie daca nu vreti sa fie foarte picati reduceti din cantitatea de curry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti , aromati si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Michelle 1

13.11.2009, 20:38

foarte buni

Michelle 1

13.11.2009, 20:39

eu ii stropesc cu ulei dupa ce ii scot din cuptor si ii acopar pentru 5 min...

luminita20_2006 1

14.11.2009, 19:09

de tinut minte...am sa incerc si eu

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti si picanti